Gerritschinkel.nl Columns & meer

27jun/220

Gouds Sterrenteam

Nu de laatste beslissingen zijn gevallen kunnen de amateurvoetballers hun vakantie gaan boeken. Voor sommigen is het uithuilen na degradatie. Anderen balen nog omdat promotie net is misgelopen en de rest is blij met handhaving op hetzelfde niveau. De overschrijvingen zijn bekend dus de trainers kunnen alvast een beetje gaan nadenken over hun nieuwe selectie.

Op naar het voetbalseizoen 2022 – 2023, een seizoen dat veel veranderingen zal brengen. De zondagmiddag zal niet meer zijn wat het jaren is geweest. Voor velen zal het wennen zijn om Olympia, DONK, ONA, RVC ’33, ESTO en veel andere standaardelftallen op de zaterdag te zien spelen. Maar alles went, dus dat zal hier ook wel voor de supporters gelden.

Vakantie dus voor de voetballers, maar nog niet voor iedereen, want een aantal Goudse toppers moet nog één keer aan de bak. Moet is hier misschien niet het goede woord want ik denk dat de uitverkorenen heel trots en blij zijn dat ze mogen spelen in het Gouds Sterrenteam. Zaterdag 2 juli a.s. kunnen ze hun voetbalkunsten vertonen op Sportcomplex Oosterwei tegen eredivisionist Sparta Rotterdam. De organisatie o.l.v. initiatiefnemer Karel van den Heuvel is al maanden bezig om er een spektakel van te maken.

De voetballers van het Gouds Sterrenteam werken nog hun laatste trainingen af. De trainers en de overige begeleiding staan te trappelen. Geboren Gouwenaar Kevin Blom, voormalig voetballer van ONA, DONK en Olympia, kijkt al weken verlangend naar uit naar het moment dat hij als scheidsrechter het beginsignaal mag laten horen.

Het kunstgras van Jodan Boys ligt er uitnodigend bij. Hopelijk kunt u nog net het laatste kaartje bemachtigen want een beetje voetbalfan zal dit evenement niet willen missen. Niets staat een mooi Gouds voetbalfeest meer in de weg. Tot zaterdag!

Reacties (0) Trackbacks (0)
  1. Op het complex kan ik een kaartje kopen?


Leave a comment

Nog geen trackbacks.