Gerritschinkel.nl Columns & meer

Wie is Gerrit Schinkel

Gerrit bij GO Ahead

Reacties (0) Trackbacks (0)
 1. Hoi Gerrit,
  Wat een prachtige site.. heel professioneel en het plaatje is ook heel passend… Wel een “waterig” jasje. Maar je zou Theo Koomen van 35 jaar geleden kunnen zijn. leuke foto!!!!
  Ik heb de afgelopen jaren al jouw columns gelezen , maar het wordt wel makkelijker voor mij om in de toekomst ze bij te houden. Daarom: goed plan, goed uitgevoerd en dus bedankt..

 2. Hallo Gerrit,

  Mooie site, leuk om te lezen. Eindelijk mijn kennis van de Friese muziek kunnen bijspijkeren. Ben een fan van Twarres geweest (eigenlijk nog).
  Hartelijke groeten van Robert

 3. Hallo Gerrit,

  Even een vraagje.
  Mijn naam is Henny van Tok
  Ik ben Nederlands kampioen Libre 5e klasse 2018
  Kom ik dan in aanmerking voor de Goudse sportpenning

  http://debiljartballen.nl/edities/JUN2018OOST.pdf pagina 8

  Mvg Henny van Topk

 4. Beste Gerrit,
  Via googl op je site terechtgekomen, zoekende op verzoek van Herman Schinkel (geb 1935) naar familieleden van de Schinkelfamilie uit Utrecht.
  Zou jij een zoon kunnen zijn van Gerrit Schinkel, geboren omstreeks 1918, een van de 9 zonen van het echtpaar J. Schinkel en J. Schinkel-Arts.
  ben benieuwd.
  Groet, Hans

  • Ik weet wel dat ene Gerrit Schinkel in zijn jonge jaren bij A.Vos Kaashandel in de Stationsdwarsstraat heeft gewerkt. Zijn vader was Goof Schinkel en had een Melkhandel op de Wittevrouwensingel , waar hij ook woonde. t.o. De gevangenis in Utrecht . Gerrit komt uit een groot gezin ,zij hadden ook een mongoloide zoon, kan ik mij nog herinneren . Gerrit is later samen met zijn broer gaan werken in de Medische instrumenten en accessoires een bedrijf in Utrecht later in Nieuwegein.Goof Schinkel sr. Had ook een broer die woonde in de van Meursstraat en was correspondent van het Gezinsblad.


Leave a comment

Nog geen trackbacks.