Gerritschinkel.nl Columns & meer

14jan/190

Na de winterstop

A.s. weekend hervatten de amateurvoetballers in Gouda de competitie weer. Vol goede moed en voorzien van een opgeladen accu kunnen ze hun supporters weer laten zien wat ze in hun mars hebben. Meerdere teams hadden een trainingskamp georganiseerd in het buitenland. Meestal in zonnige oorden. Jodan Boys had de tenten opgeslagen in het Spaanse Marbella, waar en passant ook nog de nodige contracten werden verlengd. Trainer Dennis van den IJssel wil in stijl afscheid nemen aan het eind van het seizoen. Smitshoek is gewaarschuwd!

De selectie van koploper DONK leefde zich uit in het Duitse Düsseldorf. Voor een feestje ben je bij hen altijd aan het goede adres. Voor hen begint de ‘echte’ competitie pas in februari in de promotiepoule.

ONA probeert in hun jubileumjaar wellicht nog een rol van betekenis te gaan spelen. De karakteristieke trap is er weer, dus de spelers kunnen fier afdalen naar het veld om de tegenstander puntloos naar huis te sturen.

SV Gouda heeft zich in de winterstop hopelijk niet in slaap laten sussen door de grote voorsprong die ze nu hebben op de concurrentie. De 3e klasse lonkt. Stel je fans niet teleur mannen!

Tot slot Olympia, het hoogst voetballende team in Gouda op de zondagmiddag. Maar net als het vorige seizoen is het bij de 1e klasser hollen of stilstaan. Vooral in thuiswedstrijden gaat het nogal eens mis. Er wordt door de Olympianen vaak gescholden op het erbarmelijke hoofdveld, maar dat mag geen excuus zijn. Zeker volgend jaar niet, want dan ligt er een spiksplinternieuwe kunstgrasmat. Hoewel dit natuurlijk ook geen garantie voor succes is. Maar eerst dus er de rest van dit seizoen flink tegenaan gaan om ook trainer Tom Rietberg een passend afscheid te bezorgen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.