Gerritschinkel.nl Columns & meer

31aug/150

Heb ik iets gemist?

Wanneer je op de terugreis naar Nederland het bord Sint-Job-in-t-Goor weer langs de weg ziet verschijnen weet je het zeker, de vakantie zit er op. Drie weken lekker verpozen aan de Vlaamse kust. Lezen, fietsen, zwemmen, cultuur opsnuiven en de Bourgondiër uithangen. En passant natuurlijk ook op tv gekeken naar het WK atletiek. Schitterende prestaties van Usain Bolt en uiteraard van “onze” Dafne Schippers. Jammer dat de Goudse polsstokhoogspringster Femke Pluim zich niet kon waarmaken. Maar haar tijd komt ongetwijfeld nog.

Thuis aangekomen ga je op je gemak de post doornemen en je door een enorme voorraad mails heen worstelen. Je bent tenslotte toch benieuwd of er nog schokkende dingen zijn gebeurd en dat ik iets heb gemist. Ik beperk me hierbij tot het voetbal in Gouda. De Goudse clubs hebben hun eerste bekerwedstrijden gespeeld en van de resultaten word je niet vrolijk. Alleen Jodan Boys is naar de volgende ronde. Olympia, DONK, ONA en zowel het zaterdag- als het zondagteam van Gouda zijn roemloos uitgeschakeld. Als dat een voorteken is voor het nieuwe voetbalseizoen, dan hou ik mijn hart vast. Maar ik put hoop uit het gegeven dat de meeste trainers nog steeds het bekervoetbal niet serieus nemen.

Ik verheug me in ieder geval op de competitiewedstrijd Quick Boys – Jodan Boys. Ik ben er weer klaar voor.

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.