Gerritschinkel.nl Columns & meer

8jun/150

Einde van het voetbalseizoen

Terwijl de corruptiedampen uit de FIFA beerput steeds meer stinken en zich verspreiden als een wolbaal bij windkracht 12, is de voetbalcompetitie bij de amateurs geëindigd. Afgezien dan van een paar herkansingen, want het aantal voetbalclubs in West II dat prestatief van de zondag naar de zaterdag verhuist neemt groteske vormen aan.

Het voetbalseizoen 2014-2015 zit er dus op. Voor de Goudse voetbalwereld een seizoen om maar snel in een diepe archieflade op te bergen. Hier en daar een hoogtepuntje, af en toe een uitschieter, maar het aantal teleurstellingen overheerste bij mij. Gouda (za) en ONA zijn gedegradeerd en bevinden zich weer in de kelder. Jodan Boys handhaafde zich pas op de allerlaatste speeldag. Olympia redde in de nacompetitie het vege lijf en zorgt er voor dat we in Gouda gelukkig nog op 1e klasniveau op zondag blijven spelen. Gouda kon helaas het sterke staaltje van vorig jaar niet herhalen. DONK was gewoon DONK, soms goed, soms slecht, en speelde een keer geen nacompetitie.

Nu maar afwachten hoe groot de spelerscarrousel is die al op gang is gekomen. Sommigen hebben al een keuze gemaakt en anderen zullen de komende dagen gaan wikken en wegen. Maandag 15 juni om 24.00 is de deadline en dan weten we wie welk shirt draagt in het voetbalseizoen 2015-2016.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.