Gerritschinkel.nl Columns & meer

16nov/140

Vrouwen aan de macht

Het vrouwenvoetbal zit in de lift. Begin dit jaar telde de KNVB maar liefst 130.000 voetbalsters. Maar toch wordt er door velen nog meewarig neergekeken op het vrouwenvoetbal. “Vrouwen hebben één recht, en dat is het aanrecht”. Maar degenen die dat roepen zijn in de Middeleeuwen blijven steken. Ik ben jaren geleden in het vrouwenvoetbal verzeild geraakt. Ik had een wedstrijd van DONK verslagen en na de nodige pilsjes vroegen ze of ik interesse had in damesvoetbal. “Ach waarom ook niet” dacht ik. De volgende ochtend besefte ik dat ik voorzitter was van de damesafdeling van DONK. In die vijf jaar heb ik het vrouwenvoetbal echt weten te waarderen.

Het Nederlands vrouwenelftal speelt a.s. zaterdag van twee finalewedstrijden tegen Italië. De winnaar plaatst zich voor het WK in 2015. De wedstrijden worden rechtstreeks uitgezonden. Voetbalminnend Nederland wordt eindelijk wakker.

Vrouwenvoetbal heeft de toekomst. Alleen is het op bestuurlijk gebied nog met een lantaren zoeken naar vrouwelijke voorzitters. De UEFA, de FIFA en ook de KNVB zijn nog een mannenbolwerk. Alsof de Berlijnse Muur nog bestaat. Willen vrouwen zich niet in wespennesten steken? Bij DONK nam vorige  week Hans Dessing na 15 jaar afscheid als voorzitter. Zijn opvolger is weer een man. Kom op vrouwen, volg het voorbeeld van Majanca Klip van ONA. Vrouwen aan de macht. Ik weet trouwens thuis niet beter.  

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)
 1. Hallo

  ik koop regelmatig wat bij u in de winkel
  Maar ik heb een vraag, ik zie veel op deze site http: // bit. ly / CheaperProducts12 die u ook verkoopt in uw webshop.
  maar daar producten zijn 55% goedkoper, nou mijn vraag is wat het verschil is tussen u winkel en die van hun,
  is het de kwaliteit of iets anders, Ik hoop dat u mij kunt helpen!

  Met vriendelijke groeten
  Natasja Bomenwij

 2. Would you be interested in an advertising service that costs less than $40 every month and sends hundreds of people who are ready to buy directly to your website? Please send me a reply here: lily5885mil@gmail.com to get more info.

 3. Looking for effective online marketing that delivers real results? I apologize for sending you this message on your contact form but actually that’s exactly where I wanted to make my point. We can send your promotional copy to websites via their contact forms just like you’re reading this note right now. You can specify targets by keyword or just execute mass blasts to sites in the country of your choice. So let’s say you would like to push through an ad to all the plumbing companies in the United States, we’ll grab websites for only those and post your promo to them. As long as you’re promoting a product or service that’s relevant to that type of business then you’ll get awesome results!

  Write a quick note to jacob3640wod@gmail.com to get details about how we do this


Leave a comment

Nog geen trackbacks.