Gerritschinkel.nl Columns & meer

12mei/140

Spits gezocht

Toen ik vorige week op de Ridder van Catsweg fietste viel mijn oog op een poster op een boom. Ik stapte af om te zien wat er op stond. “Spits zoek” las ik. Spits is een rode kater die sinds 4 mei zoek is.

Toen ik zaterdag Gouda ook zijn laatste competitiewedstrijd zag verliezen moest ik aan kater Spits denken. Spits zoek, ja dat is de makke bij Gouda. Alleen is die spits niet sinds 4 mei zoek, maar al het hele seizoen.

Gouda zaterdag mist duidelijk een spits, maar die zijn er meer. Bij Jodan Boys moest Thomas Verheijdt vorig seizoen voor de doelpunten zorgen, maar langdurig blessureleed voorkwam dat. Mede daardoor degradeerde Jodan Boys. Dat deze spits ze er dit seizoen bij IJsselmeervogels wel bij bosjes intrapt is cynisch.

Likkebaardend kijken veel clubs naar Aziz el Bouazatti, de spits van Gouda zondag. De kans dat hij zijn team naar de 2e klasse schiet is aanwezig. Maar als het gejuich dan is verstomd moet men snel bij zinnen komen, want hij heeft zijn afscheid aangekondigd. Het is hem gegund en ik hoop dat het hem nu wel lukt. Maar Gouda moet op zoek naar een nieuwe spits. Ik ben benieuwd wie eerder succes heeft, Gouda of de familie aan de Ridder van Catsweg. 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.