Gerritschinkel.nl Columns & meer

26dec/130

Weer de kerst niet gehaald

Wat is de overeenkomst tussen Martin Jol, Gertjan Verbeek, Pieter Huistra, Ernie Brandts, Giles Bonnet en een kalkoen? Geen van allen heeft de Kerst gehaald. December is niet voor iedereen een feestmaand. Zeker niet voor die trainers die deze maand hun ontslagbrief in hun kerstpakket aantroffen. Sommigen hebben het wellicht aan zien komen, maar voor menigeen zal het als een verrassing zijn gekomen. Als de resultaten uitblijven, dan dreigt er meestal gevaar. De chemie was weg, hoor je dan vaak als ontslagreden. Bij het woord chemie moet ik aan Pernis denken, maar het zal wel. Meestal gaan ze in goed overleg uiteen. Zou ik ook zeggen als ik bestuurslid was.

In de Goudse voetbalwereld gaat december ook niet rimpelloos voorbij. Patrick Akerboom is bedankt voor zijn diensten. Waarom Jodan Boys dit twee dagen voor de winterstop moest doen, is mij een raadsel. Er zijn ook trainers die zelf hun contract per direct inleveren. Felix Aerts van Gouda heeft het met onmiddellijke ingang voor gezien gehouden. Dan zijn er nog Goudse voetbaltrainers die hopen in ieder geval het lopende seizoen af te maken.

Ik hoop dat eerdergenoemde trainers toch fijne kerstdagen hebben gehad. Het leven gaat door en het voetbal ook. In januari 2014 zien we wel verder.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.