Gerritschinkel.nl Columns & meer

24nov/130

Geluk, pech of gerechtigheid

Omdat Groeneweg vorig seizoen op de laatste competitiezondag in blessuretijd nog een doelpunt maakte nam droefenis bezit van het veld in het Groenhovenpark. Het 1e zondagteam waande zich al in de nacompetitie maar daar werd wreed een stokje voor gestoken. Afgelopen zondag kon er door Gouda wel worden gejuicht, hoewel het vlak voor tijd nog even mis dreigde te gaan. Gerechtigheid zullen ze bij SV Gouda hebben geroepen.

De cricketers van Olympia liepen vorig seizoen met 1 duizendste punt promotie mis. Is dat pech of is dat geluk? Ja zeg het maar. Feyenoord verloor zondag in de 93e minuut met 1-0 van RKC. Pech of geluk? Het is maar net aan welke Koeman je het vraagt. Roda ’76 kon zaterdag niet van 9 Alkmaarders winnen? Pech? Nee, want als spits Németh zulke enorme kansen mist, dan is dat gewoon onkunde.

Zondag deed ik verslag van de wedstrijd ONA – VFC. De trots van Korte Akkeren tegen de koploper uit Vlaardingen. Een sensationele wedstrijd waarbij het vuur in de 2e helft werd opgestookt. Na 95 minuten leidde ONA met 2-1, maar in 96e minuut werd het 2-2 en in de 100e minuut scoorde invaller Jimmy Onderdelinden zelfs met een buitenspelluchtje 2-3.Pech of geluk. Ik weet het niet. In ieder geval geen gerechtigheid.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.