Gerritschinkel.nl Columns & meer

25aug/130

Klaar voor de strijd

Afgelopen zaterdag begon de voetbalcompetitie bij de amateurs. Die van de grote jongens van de Topklasse. En dan is het toch even slikken wanneer je bedenkt dat “wij in Gouda” dit jaar niet mee mogen doen bij de allergrootsten. Dat is en blijft jammer. Op de dag dat de Topklasse van start ging speelde Jodan Boys een bekerwedstrijd tegen 1e klasser Rijsoord. Een eerste echte test, omdat de contouren van het nieuwe team nu zo ongeveer duidelijk moeten zijn.

Na afloop van de gewonnen wedstrijd liep het sponsorhome weer vol. Sponsors staan blijkbaar nog in de rij en dat is mooi in deze tijden. Want als je als club echt aan de weg wilt timmeren kom je ook in het amateurvoetbal zonder geld nergens.

Als we afgaan op de resultaten in de voorbereiding dan is Jodan Boys klaar voor de nieuwe competitie. Een aantal belangrijke spelers is vertrokken en op het laatste moment haakte ook drievoudig Somalisch international Ahmed Ali toch weer af. Maar de nieuwelingen waren allemaal optimistisch. Een enkeling nam zelfs het woord kampioen in de mond. Dat kan jeugdige overmoed zijn, maar aan de andere kant mogen de supporters best iets verwachten. De concurrentie zal ongetwijfeld groot zijn, maar ook in de Hoofdklasse is de bal rond.   

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.