Gerritschinkel.nl Columns & meer

11aug/130

Amai, daar gaan we weer

Als je boven je hoofd op de snelweg het bord Breda ziet verschijnen, dan weet je het. Vlaanderen uit, Nederland in, kortom de vakantie zit er op. Ik zuchtte want ik had nog wel wat langer willen blijven. Fietsen, lezen, naar het strand, de Bourgondiër uithangen en verder lekker luieren. Ranomi Kromowidjojo heb ik zien schitteren. En ik heb de KNVB boot op de gay pride met o.a. de Goudse scheidsrechter Kevin Blom gezien. Thuis gekomen las ik dat er nogal wat discussie in Nederland was over uitspraken van René van der Gijp. Dezelfde clown die ook zo onbedaarlijk moest lachen om een emotionele Toine van Peperstraten. Voor de rest is de sport aan me voorbij gegaan. Maar volgens mij heb ik niet veel gemist.

Maar het sportluwe tijdperk loopt ook weer ten einde. De Goudse voetbalclubs zijn met hun trainingen begonnen. Volgende week dinsdag gaat het echt beginnen want dan worden de eerste bekerwedstrijden gespeeld. Ik ben benieuwd hoe de clubs daar mee om gaan want ik heb vaak meegemaakt dat veel trainers bekervoetbal niet belangrijk vinden. Ja, als er een gerenommeerde tegenstander voor de deur staat, maar dan is het vaak te laat. Hopelijk wordt de bekercompetitie nu wel serieus genomen. Supporters hebben daar recht op. 

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.