Gerritschinkel.nl Columns & meer

14jul/130

Sprookjesland

Ingezonden brieven, ik lees ze met veel plezier Vaak zijn ze scherp, soms trappen ze open deuren in en af en toe schieten ze hun doel helemaal voorbij. Reageren op ingezonden brieven is een zwaktebod, want het is nu eenmaal de mening van een lezer en ieder mens heeft het recht te denken wat hij wil. Toch reageer ik nu op een ingezonden brief. Iedereen mag een eigen mening hebben, maar er moet geen sprake zijn van onwaarheden of insinuaties.

Alleen de beginzin al dat er inmiddels te veel voetbalclubs in Gouds voetballand zijn. Feit is dat die clubs al jaren bestaan! De jongste, Jodan Boys bestaat op 1 mei 2014 (Dag van de Arbeid!) al weer 80 jaar. Verwijzen naar Rotterdam is gemakkelijk, maar daar is de situatie totaal anders. Veel zieltogende voetbalclubs en een grote honger naar woningbouwterreinen . Maar GSV dan?  Daar is inmiddels een voor alle partijen goede oplossing voor gevonden. Mede dankzij de politiek. En gelukkig is het recht op vereniging vastgelegd in de Grondwet, dus de eis tot fuseren past niet in een democratie. Op de overigens onduidelijke verdachtmakingen naar de politiek en mijn rol daarin ga ik verder niet in. Daar heb ik hier te weinig ruimte voor.

Tenslotte ben ik zeer verbaasd over de opmerking dat ik Goudse sportpubliek niet serieus neemeen. Ik nodig je hierbij uit om onder het genot van een biertje verder te discussiëren Piet. Ik betaal.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.