Gerritschinkel.nl Columns & meer

23jun/130

De ene club is de andere niet

De Goudse trainer René van Beek heeft weer van zich doen spreken. Weer een promotie. Maar ik heb de eerste azijnzeikers al gehoord. “Leuk hoor, maar wat moet Groeneweg zoeken in de 2e klasse”. Dit vind ik gelul van een dronken aardbei. Met zo’n instelling  kun je beter helemaal niet aan competitievoetbal doen. Je wilt toch allemaal zo hoog mogelijk spelen? 

Even rust dus voor de voetballers, maar niet achter de schermen. Het net 100 jaar geworden GSV en Jodan Boys zijn druk bezig om een aantal zaken voor het nieuwe seizoen te regelen. Ik hoop dat er voor beide partijen een mooie oplossing wordt gevonden, want hoe je er ook over denkt, ik zou het jammer vinden als GSV helemaal verdwijnt. Menigeen zal en mag daar anders over denken.

Al jaren hoor ik beweren dat er in Gouda veel te veel voetbalverenigingen zijn. Ook in de Goudse politiek hoor je dit steeds vaker. Ik begrijp wel wat ze willen, maar met hetzelfde gemak kan ik dan ook roepen dat er in Gouda veel te veel politieke partijen zijn. Iedere voetbalclub heeft net als iedere politieke partij zijn eigen bestaansrecht. Maar dat er beter kan worden samengewerkt is een waarheid als een koe en meer samenwerking juich ik toe.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.