Gerritschinkel.nl Columns & meer

2jun/130

Waarin een klein dorp groot kan zijn

Alle seinen stonden op groen. De zon scheen uitbundig. Oké, het waaide een beetje, maar een kniesoor die daar op let. Het was het hele weekend feest in Reeuwijk-dorp. De jaarlijkse familiedag. De Klim- en Klauterparty voor de kleinste voetballertjes, Kolder in de Polder voor de pupillen en Haagse Bluf voor de C- en B-junioren. Zaterdag de Penalty Bokaal met Vitesse doelman Piet Velthuizen. Tsaar Merab Jordania van de Arnhemse club had persoonlijk toestemming gegeven om af te reizen naar de polders van Reeuwijk. Een en al feest.

En ook zondag was het druk aan Kaagjesland. Er stond een enorme tent en ik kon met moeite de bestuurskamer vinden. De vette handdruk van Theo van het duo Theo en Leo (Leo was met vakantie). Clubmascotte Aad was uiteraard ook aanwezig. Over mascottes gesproken, ik was zaterdag in diergaarde Blijdorp met mijn kinderen en kleinkinderen. Nou dan weet je het wel als opa. Ollies voor de kleinkinderen. Maar dat terzijde.

RVC ’33 won met 1-0 en promoveert hiermee weer naar de 3e klasse. Een jong enthousiast team met alleen maar eigen jeugd. Het kan dus. De trotse 89-jarige Herman Ballering, bijna 80 jaar lid van RVC ’33 keek in een erestoel toe en zag dat het goed was.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.