Gerritschinkel.nl Columns & meer

10feb/130

Carnaval

Ik had zaterdag alle voorzorgsmaatregelen getroffen. Paraplu en groot verlengsnoer. Mij zouden de weergoden er niet onder krijgen. De wedstrijd zou immers op het kunstgras worden gespeeld. Maar tot mijn grote verbazing was het hoofdveld van het Groenhovenpark goed bespeelbaar. Dus kon ik me heerlijk nestelen in de radiokamer, kacheltje bij de hand.

Ik was blij met het besluit van de KNVB dat voetbalclubs die over een kunstgrasveld beschikken bij afkeuring van het hoofdveld vanaf 1 februari gebruik moeten maken van het kunstgrasveld. Daarom was ik stomverbaasd dat ik zaterdagavond laat op teletekst las dat alle voetbalwedstrijden van West 2 er zondag uit lagen. Zondagmorgen dacht ik er trouwens genuanceerder over, want volgens mij was spelen op kunstgras inderdaad gevaarlijk. Een terechte beslissing dus.

Maar ik baalde als een stekker, want ik was benieuwd of Bodegraven de 10-0 dreun te boven was en of ONA daarvan het slachtoffer zou worden. En wat te denken van DONK–UNIO en de topper Verburch-Gouda.

Als het aan de Jodan Boys had gelegen had de sneeuw een dag eerder toegeslagen. Dan hadden ze de knock-out van de Kozakken Boys niet gekregen. Merkwaardig trouwens die resultaten van Jodan Boys. Winnen van IJsselmeervogels alsof het niets is en vervolgens tegen laagvliegers klappen krijgen. Zouden The Boys een vervroegd carnaval hebben gevierd?

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.