Gerritschinkel.nl Columns & meer

2dec/120

Familieclub

“Het is een late herfst, de bladeren vallen laat dit jaar” hoorde ik zondagmorgen op de radio verkondigen. Ik geloof het onmiddellijk. Ik moest meteen aan De Jodan Boys denken. Daar vielen de doelpunten ook laat deze herfst. In november welgeteld nul! Alle wedstrijden gingen verloren. Maar op de 1e dag van december was meteen raak. Maar liefst drie keer. Kees Pier Tol kon slechts heel even voor enige spanning zorgen. Kees Graafland toonde zich weer de scherpschutter. Met dank aan Remco de Rijk, de kilometervreter. Ik schat dat hij toch zo ongeveer zaterdag wel een halve marathon heeft gelopen. Na afloop van de wedstrijd zat diezelfde kilometervreter gezellig te kouten met voormalig ploeggenoot Jan Willem Schep. Omdat SC Feyenoord volgend seizoen op zaterdag gaat voetballen, kan Schep net zo goed terugkeren in Gouda. Ik hoop het, want ik ben wel een fan van hem.

Jodan Boys heeft de spirit hopelijk weer hervonden. Het was uiteraard gezellig na afloop. Scheidsrechter Pieter Vink, met een prachtig Noordwijk kostuum aan, was in geanimeerd gesprek met Karel van de Heuvel, het aanstormende Goudse scheidsrechterstalent. De gebroeders Graafland genoten, evenals de gebroeders Heerkens. Een derde van de beroemde gebroeders Blok stond het van een afstand met genoegen te bekijken. Een beter voorbeeld van een familieclub is er niet.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.