Gerritschinkel.nl Columns & meer

11jan/160

Het einde van een tijdperk!?

Schoenwinkels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Steeds meer bedrijven verkeren in surseance van betaling en hopen hun ondergang te voorkomen. V&D is ook al failliet en de vraag is hoe lang dit bekende logo de winkelstraten nog zal sieren. Reputaties sneuvelen en voor velen betekent de ondergang van een gerenommeerd merk ook het einde van een tijdperk.

In de sport is het niet anders. Ook daar zijn veranderingen, al dan niet gewenst, aan de orde van de dag. De KNVB heeft besloten met een videoreferee te gaan werken. Eindelijk, zullen velen verzuchten want het aantal scheidsrechterlijke dwalingen neemt alleen maar toe. Moeten we niet aan beginnen zeggen tegenstanders. Je haalt de vaart uit het spel en wedstrijden gaan dan oeverloos lang duren. Toch goed dat de KNVB eindelijk iets gaat ondernemen, maar of dit het ei van Columbus is zal moeten blijken. Ik weet het niet. Want videoscheidsrechters zijn ook maar mensen.

Zondag werd Sven Kramer Europees kampioen. Ook hier is de kans groot dat dit het einde van een tijdperk betekent, omdat de ISU de 10 kilometer wil schrappen bij de allround kampioenschappen. Een kniebuiging voor de commercie? Ik zou dit heel jammer vinden als dit gaat gebeuren, want deze lange afstand is toch de slagroom op de taart bij zo’n kampioenschap.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.