Gerritschinkel.nl Columns & meer

24aug/140

De vakantie zit er nu echt op

Het was wennen afgelopen week. Na een heerlijke vakantie riep de baas weer. Een ontzettende voorraad ongelezen mails stond me lachend en vol verwachting aan te staren. Terwijl ik mij drie weken helemaal afgezonderd had van enig mailverkeer, bleek al snel dat de sportclubs niet stil hadden gezeten.

Vooral de voetbalclubs blijken weer helemaal tot leven gekomen. Nieuwe selecties vlogen me om de oren en het ene oefenprogramma is nog ambitieuzer dan het andere. Zoals elk jaar kijkt iedereen weer gretig uit naar het nieuwe seizoen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Promovendi Olympia en Gouda gaan nieuwe avonturen tegemoet, terwijl degradant DONK zo snel mogelijk het verloren gegane terrein wil heroveren. Jodan Boys had de competitie graag afgelopen zaterdag al hervat, maar ja, terugkeren in de Topklasse is geen eitje.

Afgelopen week begon het nieuwe voetbalseizoen min of meer serieus met de eerste bekerronde. Hoewel ik me afvraag hoeveel waarde je moet hechten aan bekerwedstrijden zou het toch kunnen dat het nieuwe voetbalseizoen een lawine aan doelpunten gaat opleveren. Uitslagen van 4-5 (Olympia – Stedoco), 5-0 (Perkouw – ONA), 4-0 (Nieuwkoop – RVC ’33) en zelfs 9-3 (CVC Reeuwijk – ASW) beloven in ieder geval iets.

Volgend weekend begint de voetbalcompetitie pas echt en dan zullen we het zien.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.