Gerritschinkel.nl Columns & meer

31aug/140

Op wie moeten we gaan letten

Het speelkwartier is voorbij voor de Goudse voetballers. Die oefenwedstrijden zijn niemendalletjes waarin je extra conditie op doet en waar hooguit de trainer wijzer van wordt. En van bekerwedstrijden wordt je ook niet veel wijzer. Dat zijn ook verplichte nummers waar niet iedere trainer op zit te wachten. Het winnen van de districtsbeker is trouwens behoorlijk lastig en je kunt bij deze wedstrijden alleen maar blessures en schorsingen oplopen. De resultaten van de Goudse voetbalclubs zijn er dan ook naar. Jodan Boys gaat als enige Goudse club door naar de volgende ronde. Nee, het wachten is op de echte wedstrijden.

En die echte wedstrijden beginnen a.s. weekend. De supporters zijn er klaar voor. Het is verleidelijk om hier een aantal voorspellingen te doen, maar niets is ronder dan een voetbal. En die knikker kan alle kanten oprollen. Er zijn teams die zo snel uit de startblokken schieten dat een kampioenschap zo rond de Kerst al tot de mogelijkheden behoort. Anderen komen na een paar maanden pas tot de ontdekking dat de competitie al begonnen is en worden al snel afgeschreven. De waarheid is vaak anders.

Ik ben vooral nieuwsgierig naar de verrichtingen van Soufiane Chairi. Na een schorsing van 12 maanden zal die zeker wat willen bewijzen.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.