Gerritschinkel.nl Columns & meer

5mei/130

Alles in eigen hand

Het komend weekend staat in het teken van de beslissingen in het amateurvoetbal. Over het zaterdagvoetbal heb ik het de afgelopen weken al gehad. Voor Gouda viel het doek. Te vaak niet thuis gegeven en voor de kansen van De Jodan Boys geef ik ook weinig. Te vaak ging het fout. Uiteindelijk komen ze kwaliteit tekort denk ik. Maar je weet nooit hoe een koe een haas vangt, want zelfs op de laatste competitiedag hebben ze alles nog in eigen hand. Alleen wordt het dan wel een latertje, want de nacompetitie is ook niet iets om verlangend naar uit te zien. Maar in dit geval juist wel.

“We hebben het nog in eigen hand”. Ik heb het menig trainer horen zeggen. Maar dan moet je het wel doen natuurlijk! DONK leek halverwege het seizoen een middenmoter te worden, maar de laatste weken is het huilen met de pet op. Willen ze het in eigen hand houden moeten ze zondag van kampioen Zwervers winnen. Misschien kan de oude krijger Menno de Jong nog een keer het goede voorbeeld geven. Maak het nu eens waar!

ONA dreigde onder te gaan, maar besefte op de belangrijke momenten wel dat er gewonnen moest worden. Zondag kunnen ze het afmaken. Nog steeds alles in eigen hand.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.