Gerritschinkel.nl Columns & meer

23dec/120

Op naar het nieuwe jaar

Vorige week had ik al afscheid genomen van het sportjaar 2012. Voor degenen die mijn column niet hebben gelezen, ik was redelijk tevreden en gaf het jaar een 7. Niet gek dus.

Voor veel sporters gaat nu een (kleine) winterstop in. Voetballers vertrekken massaal naar warmere oorden om daar een trainingskamp op te slaan. Niet alleen de profs, maar ook steeds meer amateur-voetballers gaan die kant op. De Noorse kerstboom staat weer op de Goudse Markt en de jaarlijkse ijsbaan biedt ook weer heel veel vertier. Ik heb mijn sportmicrofoon ook even aan de kerstboom gehangen. Even (nog) belangrijkere dingen doen. Kijken of mijn kleinzoons al een beetje het balgevoel hebben. Verder alvast de nodige voorbereidingen treffen voor de jaarlijkse sportverkiezingen van de gemeente Gouda. Normaal zijn die verkiezingen in februari, maar volgend jaar zijn die op 19 april. Het feest wordt gecombineerd met de opening van het nieuwe zwembad in het Groenhovenpark. Ik kijk er al naar uit. Tijd genoeg dus om de vele kandidaten op een rijtje te zetten.

Wat zal het nieuwe sportjaar ons brengen? Als ik het allemaal wist was ik multimiljonair. Ik wacht gewoon maar af. Ik wens u heel mooie feestdagen, een goede jaarwisseling en een sportief maar vooral gezond 2013.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.