Gerritschinkel.nl Columns & meer

24okt/160

In de ban van de KNVB beker

Het is maandagmorgen! Het begint al een beetje licht te worden wanneer ik me achter de computer nestel om mijn wekelijkse column te schrijven. Het weekend zit er weer op. Feyenoord en Ajax fans voeren met gemengde gevoelens vanmorgen de gesprekken bij de koffieautomaat. Er was het afgelopen weekend weinig sport in het Goudse. GOUDA en ONA zijn nu ook uitgebekerd en gaan op strafschoppen oefenen. Alleen Jodan Boys gaat na een absurd verlopen wedstrijd in Den Haag weer naar de volgende ronde van de districtsbeker.

Het is dinsdagmorgen! Aan de Sportlaan zijn mensen al druk bezig om de laatste voorbereidingen te treffen voor de Grote Dag. De invasie naar Deventer staat voor de deur. Zo’n 1000 trouwe feestelijk uitgedoste voetbalfans maken zich op om s-middags met bussen naar de Adelaarshorst af te reizen.

Het is woensdagmorgen! Nu moet ik helemaal in mijn glazen bol kijken, want op het moment dat ik dit schrijf is nog niet bekend hoe het dinsdagavond is afgelopen. Het kan zijn dat de supporters zich slaperig en met een kater naar hun werk begeven, nog niet beseffend dat de Goudse voetballers weer voor een stunt hebben gezorgd. Maar realistischer is dat er nog dagen gepraat wordt over een prachtige belevenis die je als amateurvoetballer niet zo vaak meemaakt.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.