Gerritschinkel.nl Columns & meer

25jul/160

En nu op naar Rio

De tijd vliegt, vooral als je het goed naar je zin hebt. Twee weken vakantie is eigenlijk veel te kort. Maar aan alles komt een eind.

Ook de Ronde van Frankrijk is weer ten einde. Toen ik naar mijn vakantieadres in Vlaanderen vertrok reed Greg van Avermaet in het geel maar aangekomen in De Panne was zijn rol al weer uitgespeeld. Ik hoop niet dat er een oorzakelijk verband is tussen mijn aankomst in zijn vaderland en het verlies van de gele trui. Maar met de overwinning van Chris Froome viel uiteindelijk alles in zijn plooi zoals alleen een Belgische verslaggever dat kan zeggen.

Het gewone leven gaat nu weer zijn gang, maar op sportgebied staat het volgende evenement voor de deur. Volgende week vrijdag beginnen de Olympische Spelen. Ik ga er op het moment dat ik dit schrijf in ieder geval van uit dat ze doorgaan, want je weet maar nooit. Braziliaanse loodgieters hebben nog heel wat werk te verrichten en ik ben reuze benieuwd welke Russische atleten uiteindelijk in Rio aan de start komen en of de Nederlandse waterpolovrouwen ondanks het echec in Gouda alsnog worden “beloond”.

Ik hoop in ieder geval dat de Olympische Spelen wel spektakel brengen, want van het EK voetbal en de Ronde van Frankrijk heb ik geen hartkloppingen gekregen.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.