Gerritschinkel.nl Columns & meer

18apr/160

De laatste loodjes

Er valt iedere dag wel iets te bespreken bij de koffieautomaat. De steen die Johan Derksen in de voetbalvijver gooide zorgde voor veel ophef. Het laatste woord is hier zeker nog niet over gesproken. Ik heb hier ook een mening over, maar die krijgt u hier niet. Er zullen nu wel weer mensen zijn die mij verwijten de kool en de geit te sparen, maar ik heb gewoon meer dan 225 woorden nodig voor een genuanceerd antwoord.

Afgelopen maandagmorgen was ongetwijfeld de strafschop van Ajax het gespreksonderwerp. Het ene puntje dat Ajax op de valreep binnensleepte kan miljoenen waard zijn. Het komt in ieder geval de spanning in de eredivisie ten goede.

Ook bij de amateurs loopt de competitie op het eind. Na een weekje rust beginnen de Goudse voetbalclubs aan hun laatste loodjes. Enige weken geleden hoopte ik nog op een promotie van Jodan Boys naar de nieuw te vormen 3e divisie, maar ze hebben hun eigen glazen ingegooid. Het seizoen is te lang. Bij Olympia is het plichtmatig de competitie uitspelen. Thuis winnen is  een groot probleem. Van Gouda en DONK had ik geen verwachtingen, maar die worden gelogenstraft. Gouda gaat voor de nacompetitie en DONK droomt zelfs over een kampioenschap. Dat kampioenschap gaat er zondag voor ONA zeker komen. Daar ben ik van overtuigd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.