Gerritschinkel.nl Columns & meer

14dec/140

Gelukkig is daar de winterstop

Afgelopen weekend is voor de meeste amateurvoetbalclubs de winterstop ingegaan. En als ik de resultaten van de Goudse standaardteams zie dan denk ik dat deze pauze als geroepen komt. Tel ik alle resultaten bij elkaar dan kom ik tot het schamele aantal van 3 punten. En die drie punten werden nota bene veroverd door staartclub ONA die koploper RVC ’33 aftroefde. Er gloort weer hoop voor ONA, de onderste plaats is in ieder geval weer verlaten. En zo hoort het ook.

Willem Dekker gaat onder de kersboom puzzelen om degradatie te ontlopen. Tom Rietberg is na het verbijsterende verlies van Olympia tegen GDA ook niet te benijden. DONK hoopte op een misstap van RVC ’33, maar dan moet je natuurlijk zelf niet verliezen van een andere concurrent. Misschien dat a.s. zondag tien minuten nog drie punten opleveren. Dick Vleggeert struikelde met Gouda in Geervliet, maar de prestaties zijn desondanks uitstekend. En de 1e periodetitel is al binnen.

Blijft over Jodan Boys, de enige Goudse hoofdklasser, die tot nu toe een wisselvallig seizoen speelt. Als ze de afgelaste wedstrijd tegen Montfoort weten te winnen nemen ze in ieder geval afstand van de onderste regionen en kunnen ze weer voorzichtig omhoog kijken.

Op 24 en 25 januari 2015 weten we hoe de teams hebben overwinterd. Ik ben benieuwd.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.